Välkommen TILL #Wörkout träningsplaner

RUN & BUILD med WÖRKOUT

🏃‍♀️ Din 8-veckorsresa till starkare löpning 🏃‍♀️

Välkommen till RUN & BUILD, det omfattande träningsprogrammet som kombinerar löpning med styrketräning över 8 veckor för att ge dig en hållbarare löpning.

RUN & BUILD erbjuder ett balanserat upplägg, där löppass varvas med styrketräning för att bygga snabbhet, uthållighet och styrka—de viktigaste ingredienserna för en framgångsrik 10K-löpare. Du kommer att genomföra långlöpningar som utmanar din uthållighet, intervallpass som pushar dina gränser och återhämtningsrundor som ger dig kraft att trycka på i spåret. Styrketräningen bidrar med stabilitet och kraft till dina steg, vilket minskar skaderisken och hjälper dig att nå din potential.

Med RUN & BUILD kommer du att hitta mer glädje i din löpning och känna dig starkare och stoltare som löpare. Programmet är utformat för nybörjare och intermediate-nivåer, och du kan anpassa intensiteten för att maximera dina resultat.

Nu är det dags att sätta igång!

OBS! Styrkepassen kräver tillgång till gym eller hemmagym. Vissa uppvärmningsövningar kan bytas ut mot jogging, hopprep eller fria vikter på eget bevåg, men vi tillhandahåller ingen vägledning för dessa byten.

21 dagar med WÖRKOUT

:rocket:  BYGG GODA VANOR PÅ 21 DAGAR :man-lifting-weights:

Visste du att det tar 21 dagar för att bygga en ny vana?

Detta är ett WÖRKOUT program skapt för dig som vill ge dig själv dom bästa förutsättningarna via “The Wörkout Effect” under 21 dagar, med fokus på träning och hälsa! Allt du behöver är dig själv. Kettlebells, miniband/gummiband. Träningen är anpassad för att kunna utföra hemifrån, så har du inte tillgång till ett gym känn inget hinder ☺️

Under 21 DAYS OF WÖRKOUT kommer du att varje dag få en uppgift av oss. Du kommer även att ha 9 styrkepass som du kan fördela som du vill under dessa tre veckor, kombinerat med promenad/cardio samt mobilitet/rörlighet OCH challenges! Det är fritt fram med hur du planerar in dagarna under en vecka, det ska funka för dig och din vardag. Det går även att följa vår planering med start från dag 1 och jobbar sig mot 21 dagar! Bra va? 🥳

Styrkepassen kommer variera i upplägg och vara i ungefär 30min totalt, allt från större block som GIANT SET/TRISET till EMOMs. Avslut med AMRAPs kan också förekomma 😉

I detta program kommer det stå med en del text och beskrivning så vårat tips är att kika igenom inför veckans upplägg för att enklare kunna planera in veckan.

Redo? Då kör vi!

GLUTE BUILDER by WÖRKOUT

🍑 Glute Builder 8 veckors Program: Starkare, Större, Bättre! 🏋️‍♀️

Välkommen till Glute Builder by WÖRKOUT – där vi fokuserar på att göra din rumpa till en kraft att räkna med på bara 8 veckor! Om du vill ha en större, starkare och mer välformad rumpa, har du kommit rätt.

Varför WÖRKOUT Glute Builder?

🎯 Målmedvetet Fokus på Underkroppen: Vårt program är skapat med en tydlig vision – att ge dig en rumpa som imponerar. Under dessa 8 veckor kommer varje sekund av träningen att riktas mot din underkropp och speciellt mot dina gluteusmuskler – kroppens största muskel.

⏰ Effektivt och Välinvesterad Tid: Vi förstår att din tid är värdefull. Därför har vi utformat ett strukturerat och effektivt 8-veckorsprogram som vi hoppas ska ge dig en riktig push i rätt riktning för att bygga en stark och välformad rumpa. Här handlar det om att träna smart.

💪 Målet är Tydligt – Muskeltillväxt och Styrka: Under dessa veckor kommer varje pass att ha ett klart syfte – att bygga muskelmassa och öka styrkan i dina gluteusmuskler. Genom en varierad kombination av övningar kommer vi rikta in oss på varje del av din rumpa för att säkerställa en proportionerlig och imponerande förändring.

🏋️‍♀️ Strukturerat Träningsprogram: Programmet inkluderar 3 dedikerade underkroppspass varje vecka, tillsammans med low impact träning för att optimera dina resultat. Valet att komplettera med annan träning finns, men vi rekommenderar att hålla dig till våra tre pass i veckan för underkroppen för att uppnå maximala framsteg. Vi ser även att du inte kombinerar detta program med en viktminskning utan att du äter tillräckligt för att orka prestera under dessa veckor.

Fullbody by WÖRKOUT

Detta är ett helkropps fokuserad träningsupplägg där du kommer att fokusera på att rikta belastningen mot större muskelgrupper vid varje pass. Detta program passar dig som tränar eller vill träna två till tre pass i veckan. Du kan själv välja om du vill hoppa över ett pass och/eller utföra det kommande vecka.

Du börjar varje pass med 5-10min konditionsmaskin innan du går över till PREP blocket. Detta set består av både rörlighet och aktiverings moment.

Styrkeblocken kommer variera mellan singelset och superset. Passet börjar alltid med en basrörelse som tex knäböj eller marklyft och går sedan över till mindre rörelser men fortsatt stora muskelgrupper i fokus.

Varje pass avslutas med core och/eller flås. Gymutrustning krävs.

Lycka till!

STYRKEFEST 1.0

:rocket:  Välkommen till STYRKEFEST 1.0 – Ditt Ultimate Styrkeäventyr! :man-lifting-weights:

Är du redo att ta din träning till nya nivåer? STYRKEFEST 1.0 är det ultimata styrkeprogrammet som kommer att förändra ditt träningsliv på bara 6 intensiva veckor!

🔥Hypertrofi Fokuserad: Vi börjar med den kraftfulla 1.0-versionen som är dedikerad till att maximera din muskeluppbyggnad och öka din styrka. Var beredd att se imponerande resultat när du formar din kropp och bygger mer muskelmassa. OM du vågar att ta i förstås!

🏋️‍♂️ Varierade Träningspass: STYRKEFEST 1.0 är indelat i 5 dynamiska pass för att ge dig en komplett kroppsutmaning. Två pass för underkroppen och två för överkroppen kommer att fylla ut dina träningsveckor. Det kompletterande passet för rörlighet och lätt cardio säkerställer att du förbättrar din flexibilitet och behåller uthållighet.

💪 Resultat på 6 Veckor: Med vårt noggrant utformade program kommer du inte bara att känna dig starkare, förhoppningsvis kommer du också att se förändringar i din muskeltonus och definition. Var redo att imponera på dig själv!

STYRKEFEST 2.0

:boom: STYRKEFEST 2.0 WÖRKOUT Style – Maximera Din Styrka! :muscle:

Välkommen till den maximala styrkefasen med STYRKEFEST 2.0
Det här är fasen där du tar din styrka till sin absoluta spets – och rekommenderas att utföras EFTER styrkefest 1.0. Om du inte känner dig helt trygg i övningarna från styrkefest 1.0 ännu så är vår rekommendation att du utför det programmet en gång till.

Styrkefest 2.0 tar din träning till en ny nivå genom att kräva minst 80% av din maximala ansträngning i varje styrkeövning. Vi pushar gränserna och tar dig bortom ditt nuvarande styrkerekord. Var redo för en resa in i din egen styrkepotential!

🔥 Intensiva Reps och Sets: Med färre reps och fler set kommer varje träningspass att utmana dig på ett helt nytt sätt. Vi varierar inte bara belastningen, utan också träningsstrukturen för att optimera din styrkeutveckling.

🚀 Mångsidigt Träningsupplägg: Varje pass inleds med pulshöjande aktiviteter för att förbereda ditt hjärta och kropp. Vi fokuserar sedan på rörlighet och mobilitet för att säkerställa att du är i toppform för det kommande styrkeblocket. Upplägget inkluderar singelset, supersets och ibland explosiva avslut som AMRAP (så många repetitioner som möjligt) och EMOM (varje minut på minut). Det är dags att svettas och pressa dig själv till nya höjder!

STYRKEFEST 3.0

:boom: STYRKEFEST 3.0 EXPLOSIVE POWER – Skapa Styrka med Explosion! :muscle:

Välkommen till den explosiva fasen av vår styrkefestserie.
STYRKEFEST 3.0 är ett 4-veckorsprogram där du tar styrketräning till en ny nivå genom att fokusera på kraft och explosivitet. Om du har gått igenom våra tidigare program är detta den fas där vi tar dig till en helt ny dimension i din träning. Förutom styrka så har vi även adderat mer avancerade och explosiva element till dina pass.

🚀 Fokus på Styrka och Power: STYRKEFEST 3.0 är skapat för att maximera din explosivitet och styrka. Vi introducerar övningar som kräver snabbhet och kraft, och varje pass är konstruerat för att utmana dina gränser.

🏋️‍♂️ Erfarenhet och Skadefrihet: Det här programmet är utformat för deltagare med erfarenhet av styrketräning och som är helt skadefria.

⚙️ Med 4 intensiva veckor och 4 kraftfulla pass i veckan kommer varje träningspass att öka din styrka och kraft. Ett av passen kommer att vara extra fokuserat på att stärka din CORE&ABS och ge dig en stabil grund för övriga explosiva övningar.

📌 Rekommendation för Optimala Resultat: För att få ut det bästa av detta program rekommenderar vi att du har genomfört våra tidigare program för att bygga en stark grund. Detta kommer att förbereda din kropp för de mer avancerade och explosiva övningarna som väntar.

🔥 Kör hårt, kämpa smart och låt oss tillsammans skapa en starkare och kraftfullare version av dig själv!