PISCHA STRINDSTEDTH & WÖRKOUT

2013 startade jag mitt företag WÖRKOUT. På den tiden handlade det om utomhusträning för hela slanten och mina bootcamps blev snabbt populära där vi sprang med däck uppför trappor, körde burpees på leriga ängar och high fivade oss igenom soliga som regniga och till och med snöiga dagar. Med tiden som grupperna fylldes på öppnade jag även upp mina egna gym studios där vi tränar allt ifrån sveriges bästa inom sin sport till motionärer i alla åldrar. Du kan även hitta mig i rutan som en av coacherna i Biggest Loser och jag har haft den fina förmånen att skriva två böcker, WÖRKOUT & MAMATASTIC.
Och när du inte hittar mig på plats på något av gymmen så anordnar jag gärna träningsresor världen över och attendar mer än gärna olika events i Sverige och sprider träningsglädje. 

För det är just det som är så viktigt, att hitta glädjen till träningen. Men ändå är det så många som inte lyckas hålla i träningen och inte heller hitta glädjen i den. Jag anser, med flera år i branschen att det handlar om att metoden man utför inte är rätt för en själv. Alla är vi olika och därför behöver varje person ses som en egen individ och få en plan skapad för just dig. Behöver det innebära att du får ett träningspass som ingen annan kört förut? Nej förstås inte. Behöver det betyda att du får ett recept ingen annan smakat förut? Nej förstås inte. 

Men mängden, hur ofta, när, var, hur länge och varför kommer att vara viktiga faktorer för att skapa just din formel för att det ska funka i ditt liv.  Och det är därför du behöver en coach, när du känner dig vilsen och behöver hjälp med att skapa rutiner, struktur och en hållbar plan som är skottsäker livet ut. Det är mitt mål. Och med mig har jag mitt team som ser till att du alltid känner dig sedd, hörd och blir peppad längs vägen. Vi fokuserar enormt mycket på den mentala resan och stirrar oss inte blinda på vågen. Vi vet vad som krävs för att bibehålla ett liv som du mår bäst av. 

Jag hoppas att jag tillsammans med mitt team får chansen att följa med dig på din resa oavsett om det är mot att lyfta tyngre skrot, första gången till gymmet, en viktresa eller helt enkelt hitta bättre kostvanor. Vår dörr står öppen, det är bara att kliva på…

Pischa looking into the camera posing.
Eva looking into distance smiling.

EVA SJÖHOLM

Här har ni tjejen som kommer hålla koll på det mesta i appen. Hon är min högra hand kan man säga och vi arbetar tight för att du som kund ska få den bästa upplevelsen när du anlitar mig/oss. När det är högt tryck finns Eva med som en extra arm för att du alltid ska känna dig sedd och hörd. 

Hon älskar att sitt och dona i träningsprogram och där bygger vi tillsammans de bästa uppläggen anpassade för dig. Eva är utbildad personlig tränare och har jobbat med WÖRKOUT under flera års tid. Förutom sin PT utbildning så har hon flera kurser i ryggen så som styrkelyft, tyngdlyftning, rörlighet och nutrition.

MAGNUS CEDENBLAD

UFC fightern med över 20 års erfarenhet inom kost och träning. Han har tävlat som MMA fighter i världens största organisation över 10 år. Han är utbildad personlig tränare, naprapat, kostrådgivare och mindfullnessinstruktör och har även 4 år av psykologistudier med inriktning idrott och hälsa bakom sig. Magnus brinner för att tillsammans med sina klienter finna deras varför och arbeta gemensamt mot ett mål med ett helhetstänk kring välmående och hälsa. Magnus jobbar tillsammans med Pischa i deras program WÖRKITOFF som handlar om beteendeförändring och viktkontroll.

Magnus looking into the camera posing.