Motivation

COACHING BY WÖRKOUT

PISCHA STRINDSTEDT

Kontakta mig

Online Coaching

99 dagar med WÖRKOUT

Vet du inte vad du ska göra i höst? Eller har du fallit av banan helt i sommar?
Här kommer räddningen för dig som gillar att träna på gym!

 • Varje månad får du ett nytt träningsprogram anpassat för att du ska träna 3-4 gympass i veckan. Vi kommer att fokusera på mycket basövningar med korta flåsiga avslut på passen.
 • Det här passar dig som har en del gym vana från tidigare. Målet är att få en bättre struktur i träningen, bli starkare och förbättra din teknik så att du kan lyfta tyngre.
 • Genom vår privata chatt (torsdagar) kan du skicka text och videos till oss så att vi kan hjälpa dig att utvecklas på bästa sätt. Du har även en privat tracker page som hjälper både dig och oss att följa din progression.
 • Förutom väl uttänkta träningspass så kommer du även att få ta del av en receptbank och livsmedelsbank om du önskar. Vi anpassar kosten efter dina mål och preferenser.
 • Och en stor nyhet för online coaching med oss på WÖRKOUT är att du får tillgång till vår communitygrupp direkt i appen! I den kan du chatta och prata med andra likasinnade och peppa varandra med bland annat bilder och text. Du kommer även att få ta del av utmaningar och tävlingar i den om du vill  Och du får alltid ta del av exklusiva rabattkoder från våra samarbetspartners

Höstens träning är räddad! Joina vår ONLINE FAMILJ och bli både starkare, friskare med nya vänner på kuppen!

PRIS : 1599kr/mån
START: 29/08

Ett smakprov på min coaching som passar perfekt under sommaren!
Ladda ner, kör och njut

få även exklusiv rabattkod

VARMT VÄLKOMMEN HIT!

Är du redo att lägga ner tid på dig själv och sätta dig själv i första rummet? Då har du kommit till rätt plats. Med mig som coach kommer vi att jobba lika mycket med kroppen som tankar och känslor som kan uppstå längs med vägen. Det är viktigt för mig att vi jobbar med helhet. Jag hjälper dig att strukturera upp, bli mer specifik i vad du vill nå och tillsammans ska vi nå ett hållbart sätt för dig att leva på.

KICKSTARTEN MED TEAM WÖRKOUT

JulWorkout
JulWorkout
 • Träningsplan för hemma eller gym
 • Kostplan + livsmedelsbank anpassad för dig och dina mål
 • Utbildande videos varje vecka
 • Tillgång till vår app som du lätt trackar alla dina vinster och progression i
 • Privat chattfunktion med dina coacher Pischa & Eva , vi finns tillgängliga på torsdagar för att följa upp hur varje vecka känns
 • Rabattkod till Lifesum
 • Ett fint pris kommer att delas ut till två lyckliga vinnare i slutet av perioden för MVP 🥳 till ett värde av 4000:-
JulWorkout
 • Träningsplan för hemma eller gym
 • Kostplan + livsmedelsbank anpassad för dig och dina mål
 • Utbildande videos varje vecka
 • Tillgång till vår app som du lätt trackar alla dina vinster och progression i
 • Privat chattfunktion med dina coacher Pischa & Eva , vi finns tillgängliga på torsdagar för att följa upp hur varje vecka känns
 • Rabattkod till Lifesum
 • Ett fint pris kommer att delas ut till två lyckliga vinnare i slutet av perioden för MVP 🥳 till ett värde av 4000:-
 • Träningsplan för hemma eller gym
 • Kostplan + livsmedelsbank anpassad för dig och dina mål
 • Utbildande videos varje vecka
 • Tillgång till vår app som du lätt trackar alla dina vinster och progression i
 • Privat chattfunktion med dina coacher Pischa & Eva , vi finns tillgängliga på torsdagar för att följa upp hur varje vecka känns
 • Rabattkod till Lifesum
 • Ett fint pris kommer att delas ut till två lyckliga vinnare i slutet av perioden för MVP 🥳 till ett värde av 4000:-

4 veckor med allt du behöver för att starta året genom att bygga enkla och hållbara vanor för dig själv.
Ingen press och utan stress. Genom korta utbildande videos varje vecka, en träningsplan som passar dig som behöver träna mycket bas och en kostplan som är anpassad efter vad vi gemensamt kommer fram till kommer att passa DITT liv. Det ska vara enkelt att komma igång. Vi sänker trösklarna och jobbar med att vara snäll mot sig själv och sätta rimliga mål för att lyckas med ett hälsosammare liv. Det ska vara LÄTT att göra RÄTT är mantrat som kommer att följa oss genom dessa 4 veckor. Du kan träna hemma eller på gymmet, det kvittar, det viktigaste är att vi hittar det som funkar för dig!

Så starta året med oss och ge dig själv de bästa förutsättningarna för att det ska hålla resten av de kommande månaderna
Och bestämmer du dig för att stanna hos oss efter de månaderna så får du det till ett rabatterat månadspris.

Pris för hela kalaset : 1350:-

TRÄNINGSPLAN

 •  Träningsprogram (uppdateras månadsvis)
 • Uppföljning 1 gång i månaden
 • BONUS: Livsmedelsbank + vi bjuder på ett gäng inspirerande recept från Pischas favoriter
 • Livsmedelslista
 • Inbjudan till exklusiv grupp i appen för personer som kör liknande resa som dig själv: för pepp, stöd och inspiration!
 • Längd 3 mån för 949 kr/mån

Nu kan du få din helt egna träningsplan som är anpassad efter dina mål och förutsättningar. Syftet med träningsplanen är att du ska komma igång med träningen eller komma vidare i den om du nått en platå eller inte vet hur du ska träna vidare för att nå de resultat du önskar. Eller kanske behöver du bara inspiration till roliga och givande träningspass.

Innan du startar igång har du uppstartsdagar med Pischa din coach för att vara säker på att du vet vad du ska göra och känner dig trygg i upplägget. Efter det kör du vidare på egen hand och nästa uppföljning sker efter 4 veckor. Då går ni tillsammans igenom hur det gått och vilka justeringar som ska ske inför kommande plan. Planen vi sätter för din träning löper över 3 månader men uppdelat på 3 träningsplaner så att vi har möjlighet att korrigera och anpassa längs med vägen.

Det här passar dig som gärna vill ha en träningsplan att följa och är självgående i din träning dvs du behöver inte coaching längs med vägen
Det är också passande för dig som vill testa ett online upplägg men är inte helt redo för “all inclusive” ännu.

PRIS : 949kr/mån

1:1 COACHING - 3 ELLER 6 MÅNADER

Detta upplägg är för dig som behöver det där lilla extra.
Du behöver en nära kontakt med din coach för att bygga upp rätt vanor och rutiner kring din hälsa.

Pischa ser till att du har allt du behöver för att starta upp din resa på bästa sätt anpassat efter dina behov. Ni har nära dialog via den privata chatten och upplägget är flexibelt. Dvs ibland kommer livet emellan eller ser annorlunda ut från vecka till vecka, då är det skönt att ha någon att bolla med kring hur du kan hantera vardagens utmaningar.
Genom att välja detta upplägg så är du redo att prioritera DIG själv och sätta dig i förarsätet

 • Privat chatt och uppföljningar kontinuerligt mån-fre med Pischa
 • Tracker page där du kan följa din progression med allt vad det innebär som mående, vikt, mått
 • Kostplan som uppdateras var 4e vecka + livsmedelsbank , anpassat efter dig
 • Träningsplan som uppdateras var 4 vecka , anpassat efter dig
 • Veckomail med veckans tankar/reflektioner från Pischa
 • 3 månader (1999:-/månad, 3 månaders bindningstid), 6 månader (1699:-/månad, 6 månaders bindningstid).

PRIS : 1999:-/mån, 3 månader
1699:-/mån, 6 månader

ÄR DU REDO FÖR FÖRÄNDRING?

A faded quotation mark.

VAD DE SÄGER

Fatima
Det är där du har hjälpt mig och visat för mig hur jag ska träna för att kunna bli starkare, vilket va mitt mål nu! Har känt mig trygg att gå till gymmet då jag alltid har kunnat fråga dig om teknik och tips, så jag inte står där och skämmer ut mig, vilket va min rädsla, då jag alltid vill vara bäst på allt direkt haha Har lärt mig massor med olika övningar och hittat både övningar jag hatälskar och verkligen ÄLSKAR! Du har motiverat mig att ta tyngre vikter och att verkligen utmana mig fysiskt! En till grej till varför jag sökte till dig är att jag ofta vill att någon bara ska säga till mig vad jag ska göra så gör jag det! Men det jag känner efter den här resan är att jag nu klarar mig själv, jag behöver inte längre någon som säger exakt vad jag ska göra utan jag känner nu att jag har verktygen för att kunna lyckas själv Har aldrig mått såhär bra fysiskt/psykiskt, aldrig känt mig såhär stark och vältränad, känner att jag kan klara alla utmaningar! Känner bara bring it on, jag är redo för allt! Så tack tack fina Pischa, vem är som du? Du är literally Wonder Woman!
Jasmine
Har tänkt så länge att ska jag göra en sån här ” resa ” med kost och träning och hitta en bra livsstil så är det dig jag ska göra det med. Sen när jag såg att du helt plötsligt skulle börja med online coachning så fanns de ingen återvändo, och ångrar inte för en sekund att jag hoppade på de tåget. Har aldrig någonsin känt mig så stark i kroppen som jag gör, och så häftigt att man har lärt känna sin kropp såhär pass bra och allt tack vare dig. Du är en sån stor inspiration och de här är bland de bästa jag gjort ser fram emot fortsättning
Ulrica
Är inte så fokuserad på vikten längre. Märker att kroppen ändrar sig fast det inte händer så mkt på vågen längre. Och det gör inget! Jag fortsätter att utvecklas och bli starkare och ffa blir jag fastare i kroppen. En jäkligt go känsla . Och inser att allt får ta sin tid! Livsprojekt är det! Hälsa är färskvara gäller att underhålla den .
Adam
Sjukt nöjd med coachingen! Har alltid tränat men hade ingen plan och det blev rätt tråkigt i längden. Men efter coachingen så ser jag alltid till att planera och har fått massor av sköna träningspass att köra. TacK!
Previous slide
Next slide
A faded quotation mark but turned around.

MAT MED PISCHA​

För mig är det viktigt att du skapar dig en fin relation till mat. Mat är vårt bränsle till kroppen som vi förser den med för att du ska orka träna, leva och göra de saker som du gillar. Hur vi lägger upp måltiderna kommer vi överens om tillsammans. Det är viktigt att det funkar med din livsstil! Jag anpassar kosten efter din erfarenhet av matlagning, hur dina dagar ser ut och om du lever med andra som också ska äta maten tillsammans med dig till exempel dina barn.

Pischa cutting a salat.
Pischa smiling and looking to her right, while sitting on a pillar.

HUR MYCKET VILL DU SATSA?​

Hur mycket vill du satsa? Alla dina frågor kommer att besvaras och även om jag är en bestämd coach med raka rör så kommer jag aldrig att bestämma vad du ska göra. Vi lägger upp en plan tillsammans som funkar i ditt liv och tempo. Vi har inte bråttom, du blir aldrig klar med hälsa.

TRÄNING OCH KOSTPLAN

A weight icon.

Kost och träningsplaner justeras och uppdateras utifrån behov och målsättning kontinuerligt. Träning som passar dig! – stark inifrån och ut.

A chefs hat icon.

Hälsosamma recept som är enkla att laga.

A motivational hand icon.

Träningsupplägg anpassat efter dina mål och behov. Vi hittar ett sätt som passar din livsstil och är motiverande för dig.

A chat symbol icon.

Personlig app med direktchatt – jag finns med dig vart du än är!

A smartwatch icon.

Personlig tracker för att följa din utveckling och resultat.

FÖR MER INSPIRATION

NÅGRA FRÅGOR?

Om du vill signa för längre än 9 månader så maila gärna till: info@workoutsverige.se