VAD ÄR WÖRKITOFF

Detta är ett program startat av Magnus Cedenblad och Pischa Strindstedt.
De är dina coacher under kursen WÖRKITOFF.
12 veckor kan låta som en lång tid, men att skapa en livsförändring och ändra beteende tar tid. WÖRKITOFF passar den som tampats med sin övervikt över lång tid, kanske lyckats gå ner men sedan gått upp allt igen. Testat olika coacher, program, dieter men upplever att det är svårt att fortsätta “bita ihop” över lång tid, så du hamnar tillbaka i dina gamla mönster och banor.Vårt mål är att skapa förståelse och medvetenhet kring varför du hamnar där igen och igen. Och det är just därför vi har skapat en kurs och inte det klassiska “online paketet”.

Vi vill inte stirra oss blinda på vågen och hetsa dig att gå milslånga promenader och ge dig träningsprogram som inte är hållbara i längden. WÖRKITOFF handlar om förståelse om sig själv. Att rikta uppmärksamhet på rätt saker för att förändra på riktigt.

Veckorna med Magnus och Pischa kommer att forma huvudet minst lika mycket som kroppen. Målet är att du aldrig ska behöva göra det igen.
Du kommer att få med dig kunskap både inom kost och träning samtidigt som du får redskap och uppgifter att jobba med varje vecka för en djupare förståelse om beteenden och varför man gör vissa saker.

Varför ska du välja denna kurs framför annat?
Jo för att vi använder oss av KBT metoden och coachar dig mentalt hela vägen. Du har tillgång till dina coacher under hela kursen och vi uppdaterar regelbundet med ny träning i takt med din utveckling, nya inspirerande recept och föreläsningar med tillhörande uppgifter. Detta är INTE ett kost och träningsprogram som du ska följa i blindo. Detta är lärande och utbildande och du kommer att få med dig redskap för hela livet.

Vad ingår:
– Individuell kostplan både med recept och en livsmedelsbank att utgå från om man föredrar det framför färdiga recept
– Träningsprogram (skiftas var 4e vecka, vi erbjuder både basic/advanced/hemma/gym)
– Digitala föreläsningar

– Privat chattfunktion som du använder för att samtala med dina coacher (mån-fre)

– Gemensam privat facebookgrupp med andra deltagare

– LIVE sändningar/Q&A´s via vår egna communitygrupp
– Ett individuellt coachsamtal med Magnus
– Rabatt till utbildning inom anatomi, fysiologi och träningslära för den som vill fördjupa sig ännu mer om kroppen via Improve educations

– Goodiebag från Lifesum

Begränsat antal platser.

Magnus and Pischa together sitting on a brown sofa.

NÅGRA FRÅGOR?